sâmbătă, 2 iulie 2016

ISCIR centrala termica - indeplinirea cerintelor minime



Evolutia tehnologica si-a pus amprenta asupra oricarui domeniu, astfel ca avem la dispozitie fel de fel de noi solutii pentru orice problema. Centralele termie se regasesc in cele mai multe dintre locuinte, iar anual apar noi versiuni imbuntatatite ale acestora, menite sa usureze viata locuitorilor, care sa se bucure de conditii foarte bune. In schimb, pentru a beneficia de o centrala termica de calitate, cu o lunga durata de viata, a carei mentenanta sa fie usor de efecutat si cu un pret scazut, este nevoie de apelarea la companiile specializate ale domeniului. 


Cu toate acestea, este nevoie de indeplinirea mai multor cerinte minime cu privire la centralele termice, acestea sunt stabilite de ISCIR, iar companiile specializate in acest domeniu trebuie sa fie autorizate de aceasta autoritate. Asadar, pentru a beneficia de o centrala termica ISCIR, este nevoie de indeplinirea a cateva conditii.

Conditii

Se impune necesitatea unui proces verbal care sa ateste ca instalatia a fost pusa in functiune, insa este nevoie si de factura centralei, alaturi de garantia aferenta si de manual de utilizare. Compania care a efectuat instalarea trebuie sa ofere o copie dupa autorizatia ISCIR, iar centrala va putea fi pusa in functiune abia dupa ce se emite un proces verbal special in acest sens.

Servicii

Toate aceste servicii trebuie asigurate de companiile care monteaza centralele, incepand de la simpla consultare a clientilor, pentru ca acestia sa poata face alegerea ideala in functie de preferinte si necesitati, si sa se dovedeasca a fi pe deplin multumiti. De cele mai multe ori clientii nu au cunostinte in acest domeniu, motiv pentru care ei trebuie informati cu privire la fiecare pas, pentru a fi mai usor sa inteleaga procedura. Este esentiala respectarea mentenantei centralei termice pentru ca aceasta sa promite o durata de viata cat mai lunga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu