duminică, 24 iulie 2016

Brasovul este unul dintre cele mai vizitate orase ale tarii

Brasovul este unul dintre cele mai vizitate orase ale tarii, pe toata durata anului venind turisti sa se adaposteasca de arsita verii sau sa experimenteze conditiile grozave de schi, disponibile in zonele apropiate. Astfel, cu toate ca sunt numeroase locuri de cazare in Brasov, de multe ori acestea sunt ocupate, motiv pentru care oaspetii trebuie sa se orienteze din timp catre cele mai avantajoase hoteluri si pensiuni. Cu toate ca preturile propuse de acestea sunt destul de ridicate, se gasesc locuri pentru toata lumea in functie de buget.

O alta posibilitate

In schimb, datorita regimului hotelier propus de E-stabil.ro, poti sa te cazezi chiar in inima orasului, la preturi foarte bune si in conditii similare cu cele propuse de hotelurile de 4 si 5 stele. Asa ca, decat sa platesti 200 de lei pentru o camera de 10 metri patrati pentru 2 persoane, poti plati 140 de lei pentru un apartament cu doua camere, mult mai spatios, si in care sa poata sta in conditii grozave 4 persoane. Tinand cont ca pretul se imparte egal, suma finala va fi de numai 35 de lei pe noapte, in centrul unuia dintre cele mai vizitate orase ale tarii.

Care sunt conditiile?


Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un loc de cazare in Brasov care iti place si iti indeplineste toate preferintele, dupa care optezi pentru numarul de nopti dorite si il inchiriezi. Nu te va deranja nimeni pe durata sederii tale, astfel ca te vei bucura de intimitate si vei fi aproape de toate punctele importante, Piata Sfatului, Biserica Neagra sau telegondola. In apartamente gasesti acelasi confort de acasa, mobilier de calitate, bucatarii bine dotate, baie, internet de mare viteza, aer conditionat, masina de spalat si nici nu trebuie sa iti faci griji cu privire la autoturismul personal deoarece sunt disponibile si locuri de parcare proprii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu