miercuri, 20 iulie 2016

Electronice de vanzare

Probabil ca de-a lungul timpului oricine a avut electronice de vanzare, insa pana acum nu era atat de usor sa se gaseasca cumparatori. Datorita Imperator.ro acest proces este mult mai usor de pus in practica, intrucat nu este nevoie de mai mult de 3 minute pentru a putea posta un anunt. De asemenea, fiecare anunt este gratuit, aspect care atrage un numar ridicat de utilizatori, astfel ca exista sanse mari ca produsele comercializate sa isi gaseasca clienti in cel mai scurt timp.
De ce sa tii un telefon pe care nu il mai folosesti si sa uiti de el, cand poti sa postezi imediat un anunt pe Imperator, iar in cateva zile sa isi gaseasca un cumparator care sa se bucure de el, iar tu sa obtii ceva pe el sau de ce sa nu faci un schimb cu un alt dispozitiv de care poate ai avea nevoie?
Mai multe sanse de vanzare
Anunturile pe Imperator sunt valabile 90 de zile, dupa care se pot reactualiza gratuit, in timp ce exista si posibilitatea de promovare pentru ca acestea sa fie evidentiate in fata utilizatorilor si de a creste sansele de vanzare. Oricine are tablete samsung de vanzare cu siguranta ca isi va gasi clienti, iar cei care isi doresc sa cumpere asemenea produse au la dispozitie o gama variata de produse din care sa aleaga in functie de preferinte.
Numeroase criterii de selectie

In plus, prin selectarea unor criterii stricte, sunt afisate cele mai reprezentative, pentru a usura procesul de cautare si sa fie eliminate anunturile care nu sunt relevante pentru utilizator. Cine are mai multe produse poate posta un numar nelimitat de anunturi atat timp cat acestea nu sunt identice, intrucat nu se doreste existenta dublurilor. Din acest motiv se verifica si fiecare cont facut prin e-mail, pentru a pastra corectitudinea in fata utilizatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu