joi, 28 aprilie 2016

Panelul simplu este confectionat cu ajutorul a doua placi din PVC



Exista o multime de modalitati de a va personaliza locuinta, iar una dintre ele o reprezinta panelurile ornamentale. Acestea se deosebesc de cele simple, se regasesc intr-o gama foarte larga de culori, astfel incat sa fie multumitoare chiar si pentru clientii care au gusturi mai sofisticate. Panelurile sunt compatibile cu usile simple si cele duble, indiferent de nuanta lor, insa pot fi vitrate dupa bunul plac pentru a indeplini cele mai rafinate pretentii. 
 
Panelul ornamentalsimplu este confectionat cu ajutorul a doua placi din PVC care sunt atasate una alteia prin intermediul unui strat de spuma si cu ajutorul unui adeziv special. Panelurile ornamentale presupun acelasi sistem, singura diferenta fiind decoratiile disponibile ce se ataseaza. 

De asemenea, in functie de dorinta clientilor sticla folosita poate fi decorativa sau termoizalanta, iar materialele sunt de cea mai buna calitate. Panelurile ornamentale au o durata lunga de viata, nu sunt afectate de foc si apa, iar temperaturile foarte scazute nu au niciun efect negativ asupra lor.

Pentru a evita problemele in timpul transportului si montajului, panelurile sunt invelite intr-o folie transparenta pentru protectie, care este foarte usor de indepartat. Un alt avantaj al acestora este faptul ca nu necesita o ingrijire speciala, fiind suficienta doar inlaturarea prafului cu o carpa moale. 

Caracteristi

·         Grosimea panelurilor poate varia intre 10 si 80 de mm, in functie de dorintele clientilor
·         Foliile folosite sunt de cea mai mare calitate
·         Adezivii sunt rezistenti in timp pentru a evita dezlipirea foilor
·         Cu toate ca foile folosite sunt foarte subtiri, pentru a evita curbarea sau deteriorarea lor prin alegerea celor mai bune materiale
·         Se alege un strat HDF cu o grosime de minim 4 mm pentru ca panelurile sa fie foarte sigure impotriva hotilor si musafirilor nepoftiti, la care se adauga o placa de otel de 1 mm


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu