marți, 26 aprilie 2016

Cabinet de pishoterapieExista numeroase momente in viata noastra care ne pot afecta, insa cei mai multi dintre noi le omitem, nu le acordam atentie, fara a ne gandi ca efectele pot avea consecinte grave asupra mentalitatii noastre si a celor din jur. In Romania foarte putini oameni aleg sa treaca pragul unui cabinet depsihoterapie, insa numarul este in crestere fata de alti ani, intrucat s-a constentiezat faptul ca domeniul este unul important.

In marile orase cabinetele de psihoterapie se gasesc la tot pasul, insa specialistii se deosebesc intre ei prin cunostintele lor. Cine considera ca are nevoie de astfel de servicii pot apela la cabinet Dana Dumitrache, unde vor beneficia de un tratament corespunzator in functie de fiecare problema in parte.

Numarul sedintelor necesare

Acesta poate sa difere de la o persoana la alta, conform nevoilor, insa Dana Dumitrache, prin cunostintele sale, stie cum sa faca orice problema nevazuta in cel mai scurt timp. Cu toate acestea, este important si ca pacientii sa se implice in aceasta terapie. Aveti ocazia de a intreba orice, atunci cand aveti vreo nelamurire, iar subiectele de discutie vor fi abordate indiferent de tema. In plus, conform legii, fiecare sedinta este confidentiala, motiv pentru care pacientii se pot simti liberi sa spuna tot ce au pe suflet.

In plus, la cabinet Dana Dumitrache va puteti prezenta pentru a depasi orice gand negru, indiferent de natura lor, de la depresie, la atacuri de panica, anxietate, probleme de comunicare cu cei apropiati sau la serviciu, orientare sexuala, probleme de natura sexuala, lipsa increderii de sine ori probleme cu copiii adolescenti.

Cu toate ca multi se tem de posibila „dependenta de psihoterapeut”, aceasta nu este nimic altceva decat un mit, iar specialistii va vor ajuta sa treceti si peste posibile probleme viitoare, fara probleme si fara a va mai prezenta la cabinet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu