luni, 13 aprilie 2015

O meserie pentru tinerii curajosi



In ultimii ani, videochatul a devenit o meserie foarte ravnita in randul domnisoarelor din Romania, datorita numeroaselor beneficii promise. Astfel, oricine are peste 18 si isi doreste sa lucreze intr-un ambient placut poate sa incerce domeniul videochatului. Salariile oferite pot fi fixe, platite zilnic, saptamanal sau lunar, fie sa reprezinte un comision din incasarile generate, fiind cu mult peste piata muncii din tara noastra. 

Modelele videochat isi pot alege tarile in care profilul acestora sa poata fi vizibil, existand posibilitatea de a fi evitate tari precum Romania, Marea Britanie sau Italia. Insa, fetele care isi doresc sa le apara profilul in Romania, pot interzice accesul anumitor persoane, blocandu-le IP-ul acestora. 

Cu alte cuvinte la un studio videochat te poti bucura de un salariu sigur, comisioane substantiale, care pot fi platite si in avans daca este nevoie, fiind un loc de munca luxos si confortabil, cu discretie maxima si numeroase bonusuri sau concursuri. In plus, modelele videochat beneficiaza si de training pentru a invata toate tehnicile din spatele acestui proces, cum sa isi creasca eficienta si implicit, cum sa isi creasca veniturile. Exista si suport tehnic accesibil 24 de ore din 24 in caz ca pot aparea probleme cu laptopul sau camera web, fiind un loc de munca foarte profesionist.

De asemenea, modelele se pot bucura de un program flexibil, alegand una din trei ture obisnuite pe zi, care in general sunt de la 07:00 la 14:00, 14:00 – 22:00 sau 22:00 – 06:00. Prin intermediul programului lejer, acestea beneficiaza de mult timp liber pe care il pot petrece relaxandu-se in diferite moduri. Studiourile de videochat ofera numeroase vouchere si cadouri la piscine, sali de fitness, solar etc. Modelele care nu sunt din oras, au parte de cazare gratuita, economisind astfel o suma importanta de bani in fiecare luna, fiind eliminata si necesitatea de a cheltui bani pentru deplasarea de acasa la locul de munca si invers. Asadar studioul de videochat poate reprezenta o solutie potrivita pentru oricine isi doreste un trai cat mai bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu