joi, 16 martie 2017

Doamnele se hotarasc greu asupra rochiilor de seara

De cele mai multe ori, femeile aleg sa poarte modele de rochii de seara lungi si scurte, in functie de evenimentul la care merg, iar printre acestea putem enumera botezurile, nuntile, banchetele sau alte petreceri. Fashionistele recomanda ca in acest an, astfel de articole vestimentare trebuie sa fie piese de rezistenta in garderoba oricarei femei, mai ales daca vrea sa fie in pas cu ultimele tendinte, iar in acelasi timp sa straluceasca.

Totodata, este bine sa nu va lasati influentata de ideea conform careia majoritatea modelelor de rochii de seara lungi si scurte sunt scumpe, mai ales daca sunt realizate din materiale calitative. Pe internet puteti gasi o multime de astfel de articole, la preturi avantajoase, mai ales in aceasta perioada din an, cand reducerile au luat cu asalt toate magazinele online.

Rochii de gala

De cele mai multe ori modelele de rochii de seara lungi si scurte se potrivesc oricarui eveniment, insa daca urmeaza sa participati la o gala sau la o petrecere mai distinsa, este bine sa alegeti croielile care va ajung cel putin pana peste genunchi. Cu toate ca nu exista nicio regula stilistica ce impune acest criteriu, este bine ca delicatetea, simplitatea si eleganta sa fie prezente in intreaga dumneavoastra tinuta. Totodata, acordati o atentie deosebita pantofilor pe care vreti sa ii luati pentru ca de multe ori sandalele sau incaltamintea cu degetele descoperite nu poate fi purtata in orice imprejurare.



Rochii cocktail



Daca va doriti sa iesiti seara in oras sau pur si simplu trebuie sa participati la o petrecere ce nu implica anumite reguli, puteti opta pentru rochii tip cocktail scurte, care pot fi asemanate cu cele office. Pe langa faptul ca este un model care se potriveste cam oricarei persoane, designerii sustin ca in 2017, aceasta piesa vestimentara este un must-have.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu