miercuri, 15 iunie 2016

Inchirieri limuzine in Bucuresti



La fiecare eveniment special la care vrei sa te prezinti ar trebui sa o faci intr-un mod unic, fie ca este vorba de o nunta, un botez, o cununie, o aniversare sau o iesire importanta in oras, inchirierea unei limuzine poate reprezenta cea mai buna alegere. Acest serviciu este din ce in ce mai des intalnit in toate marile orase ale tarii, iar clientii au la dispozitie o gama foarte larga de autoturisme din care sa aleaga in functie de preferinte.

Te simti mult mai relaxat atunci cand trebuie sa ajungi undeva intr-o limuzina suficient de spatioasa incat sa includa pe toti cei apropiati. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta soferului, intrucat acesta vine la pachet cu masina, fiind vorba de un sofer profesionist, foarte bine pregatit pentru a conduce un autoturism atat de lung printre strazile aglomerate ale oraselor. Pe aceasta cale nu trebuie sa iti faci griji cu privire la drumul gresit, sa incerci sa deslusesti tainele strazilor pentru a evita traficul, iar soferul va fi incantat sa te duca catre fiecare obiectiv al itinerariului.

Soferii sunt echipati cu telefoane mobile pentru ca clientii sa fie in contact in permanenta cu acestia, iar ori de cate ori se schimba traseul, soferul poate fi anuntat imediat.

Conditii pentru inchirieri

Dupa ce inchiriaza o limuzina in Bucuresti, clientii tot ce mai au de facut este sa achite carburantul, iar perioada obisnuita pentru care se poate rezerva masina este de 10 ore. In schimb, daca este nevoie de mai multe zile, atunci clientii vor fi cei care vor achita mesele soferului si alte taxe ce se ivesc. Insa, in pret, limuzina este asigurata full, astfel ca nu exista niciun risc la care sa se supuna clientii daca autoturismul este implicat intr-un accident sau este distrus de sofer.